Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact en Vcare connect verbinden mensen met technologie

Het afgelopen jaar is het begrip samenwerken, mede door de invloed van de COVID-maatregelen, in vele opzichten veranderd. Met elkaar in contact blijven is nu belangrijker dan ooit. Nu we elkaar fysiek niet meer kunnen ontmoeten, groeit de vraag naar digitale communicatieoplossingen waarmee we elkaar toch kunnen blijven zien. Voor veel organisaties is beeldbellen daarom de nieuwe manier van werken geworden. Bekende losse softwaresystemen die vaak gebruikt worden zijn bijvoorbeeld Zoom en Teams, maar deze platformen zijn niet altijd even geschikt voor het beeldbellen met cliënten en patiënten.

Een goede samenwerking tussen partijen is cruciaal in het realiseren van communicatieoplossingen die geschikt zijn voor de zorgmarkt. Daarom gaan a&m impact en Vcare een koppeling ontwikkelen, om veilig beeldbellen toegankelijker te maken voor de zorgmarkt.

Veiligheid en gebruiksgemak in één koppeling

Vcare Video connect is een beeldbeloplossing, speciaal ontwikkeld om het leveren van zorg op afstand binnen de eerstelijnszorg te ondersteunen, een sector waar onze beide bedrijven zich op richten. De applicatie is gericht op gebruiksgemak en een optimale veiligheid voor gebruikers en patiënten. Zo zijn zowel a&m impact als Vcare ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd, en is Video connect AVG-proof. Zorgverleners kunnen eenvoudig een beeldverbinding opstarten naast een bestaand telefoongesprek door een uitnodigingslink te sturen via sms of e-mail. Middels de nieuwe koppeling kan deze beeldverbinding straks rechtstreeks vanuit het social intranet opgestart worden. Naast veiligheid staat ook gebruiksgemak centraal bij Vcare Video connect: de patiënt hoeft niks te downloaden, de telefoonverbinding wordt nooit onderbroken en de internetverbinding van de beller heeft geen invloed op de kwaliteit van het gesprek. Dankzij een naadloze integratie tussen de twee partijen wordt veilig beeldbellen mogelijk voor een nog grotere groep zorgprofessionals.

Beeldbellen via sociaal intranet

Door ons sociaal intranet maken wij het makkelijker en persoonlijker om intern en extern te communiceren. De aangekondigde koppeling met Vcare connect vanuit het sociale intranet speelt hierin een belangrijke rol, omdat deze veilig beeldbellen mogelijk maakt. Zowel a&m impact als Vcare connect zetten zich al jaren in om de groeiende druk op de zorgcommunicatie te verlichten. Samen willen we dan ook niet alleen elkaars producten versterken, maar vooral zorgmedewerkers optimaal in hun werk bedienen. Dit bereiken we door het inzetten van innovatieve technieken ontwikkeld in samenwerking met zorgspecialisten.

Over Vcare connect

Vcare is specialist in communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Zo blijft er meer tijd over voor het échte zorgproces.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over dit project en wat we hierin voor jouw organisatie kunnen betekenen. Heb je interesse in dit project, de oplossingen van Vcare connect of a&m impact?

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact