Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact bundelt krachten met partners voor optimale integratie

Bij a&m impact willen wij met onze digitale communicatieoplossingen impact maken op de zorg. Wij vinden dat de aandacht van zorgmedewerkers terug moet naar dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen. Met 25 jaar ervaring in de zorg én meer dan 200 zorginstelling in onze portefeuille weten wij wel hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. Om onze klanten het totaalpakket aan digitale mogelijkheden te bieden, werken wij samen met implementatie- en technologiepartners. Deze bundeling van krachten levert een enorme meerwaarde voor de eindgebruiker én voor onze partners.

De IT-dienstverlening is aan het verschuiven. In plaats van een tal aan losse applicaties, groeit de vraag naar één geïntegreerde digitale (zorg)werkplek waarin alle werkapplicaties samenkomen. Voor onze klanten in de zorgsector, waar de ICT-affiniteit binnen organisaties erg divers is, vraagt deze integratie om een toegankelijkheid en een duidelijke ‘voorkant’ in de vorm van een portaal dat leidt naar een digitale werkomgeving.

Samenwerken voor de zorg

Als zorgspecialist hebben wij de kennis in huis om vanuit de behoefte van de zorgorganisaties een gelaagd medewerkersportaal op te zetten. Wij creëren een gebruiksvriendelijke schil die door alle lagen van de organisatie gebruikt kan worden, van bestuurder tot zorgmedewerker. Door de diversiteit aan medewerkers zijn er veel type gebruikers waar ons portaal rekening mee moet houden. Dit maakt het niet alleen geschikt voor zorgorganisaties, maar ook voor andere organisaties. De voorkant, de gebruiksvriendelijke schil, nemen wij dus voor onze rekening. Het implementeren en beheren van alle andere onderdelen van de digitale werkplek, dat is dé kracht van onze implementatie partners. Een gebruiksvriendelijke voorkant, vraagt namelijk ook om goedwerkende techniek aan de achterkant. Samen maken wij een digitale werkplek die alle technische functionaliteiten bezit, maar met een voorkant die door iedereen in de organisatie te navigeren is. Door onze krachten te bundelen creëren wij een enorme meerwaarde voor de eindgebruiker.

Het ontzorgen van de medewerkers

Steeds meer zorgorganisaties willen niet alleen een vernieuwde digitale werkplek, maar willen volledig ontzorgd worden. In dit proces nemen wij en onze partners allebei een rol in. Bij a&m impact is adoptie een prominent onderdeel van het proces. Dit geven we al vroegtijdig vorm met de klant én we hebben er de nodige ervaring mee. Onze schil, gebaseerd op de input van de zorgmedewerkers, zorgt voor gebruikersgemak en autonomie. Wat wij opleveren gaat de klant dus ook écht gebruiken. Na livegang ligt het hanteren van de applicaties en de service bij ICT-partners. Zij ontnemen de verdere zorgen in het dagelijks gebruik van de digitale werkplek. Door dit soort samenwerkingen aan te gaan maken wij het uiteindelijk makkelijker voor de eindgebruiker.

Integratie van verschillende koppelingen

Het mooie van een sociaal portaal is dat het geen statisch product is dat we enkel in de huisstijl van de klant en met bepaalde functionaliteiten aan elke zorgorganisatie aanbieden. In de basis is het gebaseerd op de behoefte binnen zorgorganisaties, maar binnen dat kader is er veel mogelijk voor specifieke klanten. Ook hier bieden samenwerkingen een uitkomst om het product naar een hoger niveau te tillen. De gebruiksvriendelijke schil die wij creëren is bedoeld om systemen naar de cloud te migreren en alle bedrijfsdata te ontsluiten. Naast implementatie partners werken wij ook samen met technologiepartners. Ons portaal maakt een koppeling met verschillende systemen waaronder Azure, AFAS, Topdesk, Liquit en Infoland. Door de integratie van deze koppelingen, versoepelt de manier van werken voor de zorgmedewerker. Zij kunnen hun werkdag beginnen en eindigen op één plek, de digitale werkplek!

Wat maakt een geschikte partner?

Voor a&m impact moet een partnership op twee niveaus klikken; onze oplossingen moeten op elkaar aansluiten en versterken én er moet een goede DNA-match zijn. Gebruiksvriendelijkheid van ons product is niet alleen van toepassing op klanten, maar ook op partners. Onze schil maakt het makkelijk om de werkplek die onze partners leveren te integreren. Daarin zij wij echt complementair aan onze partners. Een werkplek is er vaak al, wat wij aanvullen is de specifieke kennis over de behoeften van zorgorganisaties.

Minstens zo belangrijk voor ons is dat wij met partners op dezelfde golflengte zitten. Een partnership is voor onze echt een manier om samen op te trekken. Dat begint al bij de pitch en het leveren van een demo. Wij vragen geen exclusiviteit van onze partners, maar als wij met elkaar in zee gaan dan is er een hoge mate van commitment. Daarin zijn wij ook flexibel, we kijken waar kansen liggen en willen daar samen op inspelen. Als wij een partnership aangaan, dan zoeken wij een partij die ook bereidt is net dat stapje extra te zetten.

Ons doel

Het doel is moeilijke techniek makkelijk maken voor de eindgebruiker. Onze samenwerking met implementatie- en technologiepartners creëren een totaalpakket waardoor zorgorganisaties op het gebied van ICT compleet ontzorgd worden. Zo kan de aandacht weer terug naar zorg verlenen. Dat is onze missie.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact