Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jubileum 25 jaar a&m impact

Wat hebben we een topfeest gehad! Afgelopen vrijdag was het zover: a&m impact bestaat 25 jaar! Een goed feestje was dan ook op wel zijn plaats en wat was het gezellig! Op donderdag 16 februari hingen wij de slingers op en proostten wij op onze verjaardag. Bekijk onze aftermovie :)


Al 25 jaar topscorer

Het is inmiddels echt alweer 25 jaar geleden dat Arno samen met zijn zus Marij a&m impact begon. Op 17 februari 1998, vanuit het pittoreske Silvolde, werden de eerste stappen gezet om impact te maken in de digitale wereld. Sindsdien groeide a&m impact tot drie keer toe uit het kantoorpand, kwamen er medewerkers, klanten en partners bij, begonnen we aan de bouw van het sociaal intranet en kwam de volledige focus op de zorg. En dan slaan we nog een heleboel geschiedenis over. We namen iedereen tijdens ons jubileumfeest graag mee terug in de tijd om terug te blikken op 25 jaar a&m.

Steun KWF en a&m impact

Voor ons was het al een enorm cadeau als je langs bent geweest op ons jubileumfeest. Daar deed je ons het grootste plezier mee. Wil je ons wat leuks geven voor onze verjaardag? Deel dan mee in onze impact naar kankeronderzoek! In juni nemen wij met 15 collega's deel aan de Alpe d'Huzes. Meer weten over onze deelname en doneren? Op deze pagina vind je meer informatie.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact