Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Drie oplossingen om je digitale communicatie te versterken

Nu de behoefte aan digitaal contact een stroomversnelling doormaakt, is het belangrijk dat alle communicatiestromen van en naar je medewerkers en je doelgroepen efficiënt zijn ingericht. Maar, geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Misschien ervaar je interne en/of externe communicatieproblemen? Of heb je het gevoel dat je niet het maximale uit je (sociaal) intranet of website haalt? Wij hebben unieke en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor dit soort uitdagingen.

Uniek sociaal intranet

Als organisatie wil je dat je zorgspecialisten zich kunnen focussen op het verlenen van goede zorg. Binnen de organisatie wil je daarin dat je medewerkers en vrijwilligers elkaar vinden, met elkaar in gesprek gaan en hun kennis delen. Een sociaal intranet maakt dat mogelijk. Binnen het sociaal portaal is alle belangrijke informatie specifiek voor de zorgspecialist in een oogopslag beschikbaar. Er kan flexibel samengewerkt worden in groepen, er kan vanuit de organisatie actueel nieuws en informatie gedeeld worden en wordt heel overzichtelijk getoond op een persoonlijk dashboard. Ons sociaal portaal faciliteert zelfsturing en maakt het zoeken (en vinden) van documenten en protocollen makkelijk. De zorgspecialist heeft toegang tot alle applicaties en hoeft daarbij maar één keer in te loggen. Compleet met alle documenten vanuit bijv. Office 365, is dit dus je ideale online werkplek!

Kortom: een sociaal intranet is de digitale werkplek die elke medewerker ondersteunt bij het dagelijks werk.

Toegankelijke websites

Online resultaten bereiken met een website die naadloos aansluit op de behoeftes van jou als organisatie en je doelgroep? Met onze 23 jaar ervaring werken wij graag samen met jou naar de perfecte toegankelijke website toe, waarbij je gericht met je externe doelgroepen kunt communiceren. En we zeggen bewust doelgroepen, want naast communiceren met bijvoorbeeld je klanten en vrijwilligers, is het aantrekken van bijvoorbeeld potentiële medewerkers ontzettend belangrijk. Wij ontwikkelen kwalitatief goede corporate, werken-bij websites, cliënten websites en vrijwilligers websites waarmee jij als zorginstelling jouw online doelen bereikt.

Gebruiksvriendelijke portalen

Een online (web) portaal biedt uitkomst als je makkelijk informatie en documenten met doelgroepen als medewerkers, vrijwilligers, verwanten en cursisten/leerlingen wilt delen. Zo'n portaal omvat vaak vele belangrijke koppelingen met systemen in de zorg. Daarnaast is de uitstraling erg belangrijk, zodat het overzichtelijk en leuk is om te gebruiken. Speciaal voor zorginstellingen hebben wij verschillende relevante portalen ontwikkeld. We helpen je graag verder!

Referenties in de zorg
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact