Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Demo aanvragen

Met de narrowcasting oplossing kunnen wij actuele content via een intern TV-kanaal aan de medewerkers van je organisatie beschikbaar stellen. Ook medewerkers die niet (vaak) met een pc werken hebben dan toegang tot deze belangrijke informatie van het intranet. Informatie is zo écht overal bereikbaar. Benieuwd wat deze oplossing nog meer kan? Wij laten het graag zien in een demo.

over a&m impact

Bij a&m impact richten we ons op de zorgsector. Dit doen we al sinds 1998 en vanaf die tijd hebben we al meer dan 200 zorginstellingen mogen bedienen. Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring delen wij graag. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we zorgen er dan ook voor dat we ons sociaal intranet én onze andere online communicatieoplossingen voor de zorg telkens blijven verbeteren. Dus mocht je een vraag hebben of eens willen sparren over de mogelijkheden om de interactie en betrokkenheid binnen jouw zorgorganisatie te verhogen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag op weg!

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact