Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Demo aanvragen

Met de beeldbellen oplossing maken we het mogelijk om heel laagdrempelig en toegankelijk te kunnen bellen en beeldbellen met externe personen zoals bijvoorbeeld cliënten en verwanten. Vanuit onze oplossingen kan vanuit een browser met één druk op te knop contact gelegd worden. Benieuwd wat deze oplossing nog meer kan? We laten het je graag zien!

over a&m impact

Bij a&m impact richten we ons op de zorgsector. Dit doen we al sinds 1998 en vanaf die tijd hebben we al meer dan 200 zorginstellingen mogen bedienen. Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring delen wij graag. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we zorgen er dan ook voor dat we ons sociaal intranet én onze andere online communicatieoplossingen voor de zorg telkens blijven verbeteren. Dus mocht je een vraag hebben of eens willen sparren over de mogelijkheden om de interactie en betrokkenheid binnen jouw zorgorganisatie te verhogen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag op weg!

© 2024 a&m impact