Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De digitale communicatieoplossingen van a&m impact

Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Ben je nieuwsgierig geworden naar onze digitale communicatieoplossingen voor de zorg en a&m impact na het zien van onze stand op de Zorg & ICT Beurs? Dat kunnen wij ons voorstellen. We vertellen je graag wat meer over onze drijfveren, oplossingen en ons team!

Speciaal voor de zorg

Als zorgorganisatie wil je dat je medewerkers en vrijwilligers veilig, efficiënt en eenvoudig (digitaal) kunnen samenwerken. Je wil dat jouw medewerkers meer tijd over houden voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen. Maar uiteraard wil je niet alleen intern, maar ook extern al je doelgroepen eenvoudig van informatie voorzien zodat zij de juiste zorg kunnen vinden. Als zorgspecialist voor digitale communicatieoplossingen, snappen wij dat maar al te goed. Nu de behoefte aan digitaal contact is toegenomen, is het belangrijk dat alle communicatiestromen van en naar je medewerkers en je doelgroepen efficiënt zijn ingericht. Maar, geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Met 25 jaar ervaring en 200+ zorgklanten, weten wij ondertussen wel hoe wij zorgorganisaties kunnen ondersteunen. Daarvoor hebben we meerdere unieke, gebruiksvriendelijke en veilige (ISO27001 en NEN7510) digitale communicatieoplossingen ontwikkeld zodat je iedere doelgroep betrokken bij jouw organisatie kan bedienen.

Onze oplossingen
 • Sociaal intranet

  Het sociaal intranet is dé plek waar medewerkers informatie, nieuws, applicaties én collega’s kunnen vinden. Dat betekent niet meer eindeloos zoeken naar de informatie die jij nodig hebt, maar direct aan de slag met je werkzaamheden. Ons sociaal portaal faciliteert zelfsturing en maakt het zoeken (en vinden) van documenten en protocollen makkelijk. Maar niet alleen het werk van de zorgmedewerker wordt daardoor een stuk efficiënter, ook online samenwerken gaat veel soepeler met groepen, gedeelde documenten en een interne chat. Kortom: het sociaal intranet is dé digitale werkplek die medewerkers gedurende de hele werkdag ondersteund.

 • Zorgwebsite

  Als zorgorganisatie heb je met vele verschillende externe doelgroepen te maken, van cliënten tot verwanten en vrijwilligers tot werkzoekenden. Het is belangrijk dat je duidelijk en professioneel met al je doelgroepen communiceert. Een website is daarvoor een belangrijk middel. Bij a&m impact ontwikkelen wij corporate en werken-bij websites voor iedere doelgroep, ook zij die te maken hebben met een beperking. Al onze oplossingen zijn veilig en digitaal toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over jouw organisatie.

 • Zorgportaal

  Wil je niet alleen je medewerkers, maar ook de andere doelgroepen die betrokken zijn bij jouw organisatie goed bedienen? Met een zorgportaal kun je als organisatie gemakkelijk informatie, kennis en documenten op een interactieve manier delen met één specifieke doelgroep, denk aan cliënten- verwanten- of leden. Ieder zorgportaal is door ons op maat te maken zodat het precies past bij de behoefte van jouw doelgroep(en).

Meer weten over ons sociaal intranet? Tom vertelt het je graag:

Voorbeeldprojecten
 • Corporate website | 's Heeren Loo
 • Corporate website | MEE
 • Corporate website | Viattence
 • Werken-bij website | Markenheem
 • Sociaal intranet | RIBW Overijssel
 • Sociaal intranet | AKJ
 • Sociaal intranet | Huisartsen Gelderse Vallei
 • Sociaal intranet | iHUB
 • Cliëntenportaal | Siza
​Wie is a&m impact

Ben je toch een beetje nieuwsgierig geworden naar het team achter de digitale communicatieoplossingen? Dat begrijpen we wel. Want wie maakt toch deze applicaties, hoe komen we aan die innovatieve ideeën en waar komt onze affiniteit met de zorgsector vandaan? Wij zijn a&m impact, een gedreven organisatie met een hecht team uit Doetinchem. Wij focussen ons volledig op de zorgsector omdat wij geloven daar écht impact te kunnen maken met onze gebruiksvriendelijke oplossingen die het werk van de zorgmedewerker makkelijker en leuker maakt. We bestaan uit een team van professionals die allemaal vanuit hun eigen specialisme werken en daardoor allemaal een belangrijke schakel vormen in ons team. We weten dat we samen meer kunnen dan alleen. Belangrijke drijfveren binnen onze organisatie zijn loyaliteit, vertrouwen vrijheid en zelfstandigheid. Samen maken we een digitale communicatieoplossing die past bij jouw organisatie.

Meer weten over onze werkwijze? Download onze gratis whitepaper 'In 6 stappen naar een nieuwe sociaal intranet':

In 6 stappen naar een nieuw sociaal intranet
Ook wat voor jouw organisatie?

Wil je na het lezen van al deze informatie weten wat een (of meerdere) van onze digitale communicatieoplossingen voor jouw organisatie kan betekenen? Wij helpen ook graag jouw organisatie op weg! Door onze jarenlange focus op de zorg hebben we inmiddels veel praktische, hands-on ervaring opgedaan. Tientallen zorgorganisaties maken inmiddels dagelijks gebruik van het sociaal intranet om zo informatie interactief met elkaar te delen of hebben een website ingericht die hun doelgroep perfect bediend. Wil je meer weten, sparren over de mogelijkheden of gewoon even kennismaken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier! Wil je het sociaal intranet ook graag een keertje zien? Vraag dan een demo aan, dan geven we je een kijken binnen ons platform.

Wie gingen je voor?

Inmiddels hebben 150+ zorgorganisaties al een oplossing van a&m impact in gebruik. Wordt jouw organisatie de volgende? Onder andere deze organisaties gingen je al voor:

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact