Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Impact van onze helden in de verpleging

Bedankt voor je inzet!

Op 12 mei is het de Dag van de Verpleging. Deze dag is 57 jaar geleden in het leven geroepen op de geboortedag van Florence Nightingale, één van de eerste verpleegsters in de wereld. Met haar liefde voor de patiënt en organisatietalent heeft zij de basis gelegd voor het vak. Nu, al die jaren later, is dat nog steeds waar de verpleging voor staat!

Wij vinden deze dag dan ook hét moment om deze toppers in de zorg eens goed in de schijnwerpers te zetten. Als het afgelopen jaar iets heeft aangetoond, is de onschatbare waarde van het vak. Al wisten wij dat bij a&m impact al veel langer. Met onze communicatieoplossingen hopen wij de zorg te ondersteunen, maar de echte helden? Dat zijn jullie! En daarvoor willen wij jullie graag bedanken als blijk van waardering!

Vanwege daverend succes uitverkocht!

We zijn compleet overdonderd door de honderden aanvragen die we hebben ontvangen, wat ontzettend leuk! We zijn inmiddels helemaal door onze voorraad heen, dus het is niet meer mogelijk een paar 'Health op sokken' aan te vragen.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact