Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

a&m impact trotseerde de Alpe d'Huzes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Bij die 5000 deelnemers zaten in 2023 15 medewerkers van a&m impact!

Waar doen we het voor?

Kanker maakt een enorme impact op het leven. Niet alleen op dat van de persoon in kwestie, maar op de hele omgeving. Een op de drie Nederlanders krijgt kanker en jaarlijks sterven ruim 44.000 mensen aan kanker. De kans is dan ook groot dat iedereen te maken krijgt met kanker. De bestrijding en aandacht voor kankerpatiënten is dan ook heel hard nodig. Het geld dat wordt gedoneerd tijdens de Alpes d'HuZes wordt voor de volle 100% ingezet in de strijd tegen kanker. Daarvoor heeft de organisatie drie thema's opgesteld:

  • Ambitie: het stimuleren van jong talent.
  • Hermannetje: de kennisbenutting van onderzoeksresultaten versnellen met ‘een extra duwtje’.
  • Nieuwe ontwikkelingen: het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeksideeën.
Dit was ons resultaat

Al wandelend, hardlopend en fietsend gingen wij (meerdere keren) de berg op. Allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Impact maken op de zorg, maar dan net even anders. Hoe tof dat wij dit als team samen hebben meegemaakt. 😍 Met heel veel plezier kijken wij terug op deze geweldige ervaring! En met elkaar haalden we € 23.356 op, echt bijzonder! Wij, en het KWF, zijn iedereen ontzettend dankbaar voor iedere euro die is gedoneerd.

Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact