Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Adoptiepartners

Samenwerking vormt de kern van onze aanpak. Intern hebben we een toegewijd team van professionals die communicatieoplossingen ontwikkelen. Daarnaast werken wij graag samen met o.a. adoptiepartners. Dankzij deze samenwerkingen zijn we in staat een allesomvattende digitale communicatieoplossingen te bieden. Dit leidt naar onze overtuiging tot aanzienlijke meerwaarde voor de eindgebruiker. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen!

Samen een project begeleiden

Om onze oplossingen naar het hoogste niveau te brengen en zorgorganisaties zo goed mogelijk te ondersteunen met onze digitale communicatieoplossingen werken wij samen met verschillende partners. Van sales- en implementatiepartners en technologiepartners tot adoptiepartners. Het sociaal intranet is namelijk niet een IT-project dat je uitrolt en daarna wel ziet hoe het loopt. Het moet echt worden geaccepteerd binnen de organisatie. Als adoptiepartner help jij onze klanten, en ons, met de adoptie van het sociaal intranet in de organisatie. Om die reden vinden het wij het belangrijk dat de projectleider van een adoptiepartner ook in het projectteam zit, net zoals onze projectmanager. Samen zullen zij veel contact hebben over de adoptie van de werkplek en ons portaal. Hierbij zijn korte lijnen en een open communicatie van groot belang. Samenwerken om een project succesvol te begeleiden. Partijen waar wij op het gebied van adoptie al mee samen hebben gewerkt, zijn Mixit, Evolve, Adoptics en Creq.

Breed inzetbare communicatieoplossingen

Wij specialiseren ons in digitale communicatieoplossingen voor de zorgsector, maar ons platform is niet beperkt tot alleen deze branche. Onze digitale werkplek kan ook buiten de zorg worden ingezet en geïmplementeerd. We bieden zelfs de mogelijkheid om het platform merkloos aan te leveren, mocht dat gewenst zijn. Wil je ontdekken welke oplossingen we nog meer bieden? Op onze website vertellen we je meer of vraag een gratis demo aan voor meer informatie!

SAMENWERKEN MET A&M IMPACT

Als je een partnership met a&m impact aangaat, dan is dat niet alleen goed voor de business, het is ook gewoon ontzettend leuk om samen een project te draaien. Als zorgspecialist en met een ruim portfolio aan zorgklanten hebben wij ontzettend veel kennis over de sector. Wij weten wat er speelt én weten dat te vertalen naar passende digitale oplossingen. Onze oplossingen; daar zijn we ontzettend trots op. Minstens zo trots zijn we op de cultuur die wij met z'n allen hebben gecreëerd. Met onze nuchtere kijk op zaken, Achterhoekse mentaliteit van 'doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' en een goede dosis humor is het project op zichzelf net zo tof als het eindresultaat. Wil je dan ook een partnership dat na ieder project naar meer smaakt? a&m impact is de partij die je zoekt!

Wie zijn wij

GAAN WE SAMEN DE UITDAGING AAN?

Voor a&m impact moet een partnership op twee niveaus klikken; onze oplossingen moeten op elkaar aansluiten en versterken én er moet een goede DNA-match zijn. Wil je meer weten over onze partnerships of denk je dat a&m impact goed past bij jouw diensten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismaking! We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Interesse in samenwerken?

Laten we een keer koffie drinken

Pieter
Lohuis
Relatiemanager
[javascript protected email address]
Benieuwd geworden?

Laten we bellen!

Wil je meer weten over onze producten? Laat je telefoonnummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

© 2024 a&m impact