Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Met ons kun je alle kanten op

Wij zoeken in onze vacatures in alle windrichtingen van het vak en misschien wel naar jou of naar een bekende van je.

Door de groei in opdrachten zijn wij op zoek naar nieuwe collega's in verschillende vakgebieden. Zo zoeken wij op het technische vlak nieuwe collega's, zijn we op zoek naar commerciele talenten maar ook zijn wij voor de nieuwe schoolperiode weer op zoek naar stagiaires binnen ons vakgebied. Hieronder een overzicht van de openstaande vacatures.


Waarom a&m impact?

Omdat wij geloven dat je online het verschil kunt maken! Dit doen we door met leuke, slimme en gepassioneerde mensen zoveel mogelijk kennis en ervaring te vergaren. En door ons in te leven in de wereld van onze klanten en samen met hen online een niche markt te veroveren. Hiervoor bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, beheren en exploiteren wij online unieke en gebruikersvriendelijke oplossingen zoals websites, apps en maatwerk applicaties.


Met wie mag ik werken?

Wij hebben een ontzettend gezellig, jong en slim team met allemaal specialisten. Stuk voor stuk heeft iedereen zijn eigen humor, kwaliteiten en bugs. We helpen elkaar en brengen elkaar naar een hoger niveau. Dat wil jij toch ook?

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.‹ Terug naar het overzicht