Projecten waar je het heet van krijgt!

Projecten waar je het heet van krijgt!

Het is heerlijk weer buiten maar deze zomer werken we graag door aan een aantal mooie projecten. Natuurlijk draait de airco op volle toeren en af en toe komt er een ijsco voorbij ter verkoeling. En sommige collega's genieten van een welverdiende vakantie in of buiten Nederland maar de medewerkers die aan het werk zijn kunnen hun hart ophalen.

Logo CAD2M

Dankzij die mooie projecten waaronder een nieuw online platform voor CAD2M. Zij zijn automatiserings partner voor veel technische bedrijven en geloven sterk in natuurlijke vindbaarheid en ervoor zorgen dat je een autoriteit bent in je vakgebied. Daar waren ze al goed mee bezig maar met behulp van brainstormsessies, een nulmeting en een contentplan voor de komende 3 jaar zijn er nieuwe online doelstellingen bepaald. Op dit moment werken wij hard aan het platform waar uiteindelijk de conversie moet plaats vinden om die doelstellingen te kunnen behalen.

graafschapNet als CAD2M is ook de Graafschap een Doetinchemse Club. Aan het begin van dit jaar zijn de eerste stappen gezet riching de nieuwe website. Nu zetten we alles op alles om er voor te zorgen dat deze live kan gaan het begin van het nieuwe seizoen. Wij zijn trotse sponsor van de Superboeren en doen er dan ook alles aan om deze nieuwe site eredivisie waardig te maken. Daar zal het dus niet aan liggen en hopelijk kan onze club dit sportief komend jaar ook waarmaken!

Blijf onze site in de gaten houden om ook tijdens de zomer niets te missen van alle andere projecten waar we dit moment o.a. voor aan het werk zijn: Bordbusters, Altop International, Volvo Harrie Arendsen, H.Jansen Assurantie Groep en Burgers van der Wal. Wij vermaken ons dus wel deze hete zomer maar willen deze gelegenheid ook gebruiken om iedereen een fijne vakantie te wensen.‹ Terug naar het overzicht