Het nieuwe a&m impact is alweer 1 jaar oud!

Hieperdepiep hoera

Het is alweer exact 1 jaar geleden dat Gerard en ik, Arno, (eigenaren van a&m impact) besloten om het anders te gaan doen. Er moest weer focus aangebracht worden in een markt die de afgelopen jaren zo breed en anders is geworden. Gerard wilde zich meer bezig houden met strategie, content en online marketing waar ik meer met het bedenken en ontwikkelen van online toepassingen bezig wilde zijn. Ik vind namelijk dat als je in ons steeds bredere vakgebied alles wilt doen, je een generalist wordt. Daar is op zich niets mis mee, alleen gaat mijn hart daar niet harder van kloppen omdat ik een perfectionist ben en specialisme mij veel meer aanspreekt. Ik wil graag de allerbeste zijn in wat ik doe en leg de lat net iets te hoog voor mezelf.

​Nieuwe positionering

Hoe is het afgelopen jaar mij bevallen? Nou, erg goed kan ik je zeggen! De samenwerking tussen Gerard zijn nieuwe bedrijven en ons is erg goed en we zien elkaar iedere week nog. Voor a&m impact was het in de eerste maanden even zoeken en hebben we met name onze visie en doelstellingen bepaald. Deze hebben geleidt tot onze nieuwe positionering "online het verschil kunnen maken" waarbij we vooral met unieke oplossingen bezig willen zijn. De positionering is zowel intern als extern goed geland. Alle medewerkers geloven in de nieuwe positionering en dragen dit iedere dag met veel plezier uit! Daaraan merk je dat het bij ons allen past en daarom ook wordt beleefd en uitgedragen. Vanuit onze klanten en relaties hebben we ook heel veel positieve feedback ontvangen. Ik heb het gevoel dat dit echt oprechte feedback was en dat men het fijn vond dat we deze verandering door hebben gevoerd. Dit heeft mij persoonlijk erg veel goeds gedaan. Het levert veel vertrouwen en positieve energie op welke we weer in de projecten van onze klanten kunnen investeren.

Een nieuwe positionering neerzetten is één, maar het uiteindelijk ook realiseren is een tweede. Je kunt zoveel roepen als je wilt, maar je moet het vooral in praktijk waarmaken en laten zien. Pas dan wordt het echt beleefd en snappen mensen wat je ermee bedoelt. Hier hebben we heel veel energie ingestoken. Niet alleen de juiste mensen op de juiste plek, een passende sfeer en cultuur, maar vooral de houding en instelling van al onze mensen is van cruciaal belang. Ik denk dat we het afgelopen jaar een behoorlijke metamorfose hebben meegemaakt die ervoor gezorgd heeft dat a&m impact leeft zoals het nooit eerder heeft gedaan. Complimenten voor iedereen die hieraan bijgedragen heeft.

Groei

Dit positieve gevoel resulteert de afgelopen periode in een mooie groei aan nieuwe klanten zoals Aveleijn, W2Wonen, Azora, Nijhuis Industries, Johnny Hoogerland en VPS international waarvoor we online het verschil mogen gaan maken. Het is een heerlijk gevoel om te zien dat de weg die we ingeslagen zijn, daadwerkelijk in de markt aanslaat en dat organisaties direct begrijpen waarom ze bij a&m impact moeten zijn. Dit is uiteindelijk ons doel ook geweest met alle wijzigingen. Veel bestaande klanten hebben deze nieuwe a&m-vibe gevoeld, wat ons leuke en uitdagende projecten opleverde! Al deze dingen hebben er samen voor gezorgd dat we ons team weer mochten gaan uitbreiden met een extra talent. En die hebben we gevonden in de persoon van Gerben Pothoff. Gerben is net zo'n web-fanaat als ons en hierdoor zal hij een aanwinst zijn voor ons team en wij voor hem.

​​Onze toekomst? Focus op mobiel en unieke oplossingen

Wij geloven dat de toekomst mobiel is en hebben ons daarom afgelopen maanden enorm hierop gefocust. Hierdoor kunnen we onze klanten nu nieuwe mogelijkheden bieden waardoor zij weer voordelen kunnen behalen zoals tijdwinst, meer service kunnen bieden, dichter bij haar klant kunnen zijn of meer omzet kunnen genereren. Wie wil dat nu niet? Het geloof in mobiel en het bezig zijn met de nieuwste technologieën zorgt intern voor een ontzettende gave drive met een positief effect op al onze projecten en dienstverlening! We gaan het maximale voor onze klanten uit alle (mobiele) mogelijkheden halen wat zal resulteren in mooie nieuwe projecten die de komende maanden op onze site gepubliceerd zullen worden.‹ Terug naar het overzicht