Naar inhoud Naar navigatie

Het full-service internetbureau uit Doetinchem!

Met ruim 15 jaar ervaring zijn we hét toonaangevende internetbureau uit Gelderland. Wij zorgen dat je altijd voorop loopt met je website of webshop. Ruim 700 grote en kleine bedrijven zijn al tevreden met onze hoogwaardige internetdiensten.

Ons dienstenpakket bestaat uit: (klik op één van de diensten om meer te weten te komen over de dienst)

Historie

Het bedrijf a&m impact internetdiensten is opgericht op 18 februari 1998 te Silvolde door Arno en Marij ten Hagen. Sinds kort is Arno ten Hagen alleen eigenaar van a&m impact internetdiensten.

a&m impact begon ooit op een zolderkamertje van circa 6m² te Silvolde. Deze ruimte werd al snel te klein, want het bedrijf werd een groot succes.  a&m impact is diverse keren verhuisd naar grotere locaties: na zeven jaar in Silvolde gingen we in 2005 naar de Holterweg in Doetinchem. Sinds 2009 zijn we gevestigd aan de Innovatieweg 26-03 in Doetinchem. In de eerste jaren hield a&m impact zich alleen bezig met het bouwen van websites. Het internet maakte een enorme ontwikkeling door en daarmee breidde ons dienstenpakket zich uit met: internetadvies, webapplicaties, webshops, online marketing, social media en workshops.

Team

Het grotendeels Achterhoekse team van a&m impact is in de loop der jaren van twee naar bijna dertig medewerkers gegroeid. Ons team bestaat uit hoog opgeleide, technische, communicatieve en grafische professionals. Onze gemene deler is de passie voor het internet. We combineren inzet, gedrevenheid en humor voor een goede werksfeer, waardoor er met plezier aan alle opdrachten wordt gewerkt. Tevens werken we samen met bekende, professionele partners om een totaalpakket te kunnen leveren. Bruisend, jong en gedreven: de internetprofessionals van a&m impact. Klik hier om kennis te maken met ons team.

Wij zoeken nieuwe collega's, bekijk hier onze vacatures

Een greep uit onze klanten:

Aanmelden nieuwsbrief
Sluit