Naar inhoud Naar navigatie

Onze aanpak

Het traject

Als klant wil je graag weten waar je aan toe bent en daarom zijn we helder in onze werkwijze. Het doel is een goed converterende website of webshop, waarbij alle wederzijdse taken en verantwoordelijkheden duidelijk zijn geformuleerd.

Fases van onze werkwijze:

  1. Kennismaken & advisering: we gaan met elkaar om tafel om kennis te maken en we inventariseren je wensen. Onze Accountmanagers brainstormen met je om het maximale uit je website of webshop te halen.
  2. Ontwerpfase: We beginnen altijd met een wireframe (visuele bouwtekening) en het ontwerp van de homepage en de vervolgschermen,  zodat je precies weet hoe de website eruit komt te zien.
  3. Technische realisatie:  in deze fase zal a&m impact de website technisch realiseren, zodat alles functioneert en je zelf de website kunt vullen. Wij doen dit standaard met html5, de nieuwste techniek zodat je website optimaal te indexeren is door zoekmachines zoals Google. Ook implementeren wij een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) zodat je zelf zonder kennis van techniek de website kan beheren.
  4. Testen en vullen: wij testen het opgeleverde werk uitgebreid, zodat alles goed werkt. Je kunt dan zelf de website of shop gaan vullen met behulp van het Content Management Systeem. Je projectmanager legt je persoonlijk uit hoe het systeem werkt.
  5. Oplevering & livegang: de website / webshop gaat live!
  6. Evalueren & optimaliseren: het project is afgerond en wordt geëvalueerd. Je vaste contactpersoon zal met je in contact blijven om het maximale uit de website te halen.

 

Projectbegeleiding

Het creëren van een webshop of website vraagt om veel contactmomenten. Bij a&m impact heb je altijd te maken met één contactpersoon: je persoonlijke en ervaren projectmanager. Dat werkt wel zo gemakkelijk. De projectmanager houdt de voortgang van de website in de gaten, net als de kwaliteit. Een kritische blik en goed advies is hierbij belangrijk; het gaat immers om jouw website.

De website wordt opgeleverd met een Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem kun je zelf de inhoud van de website wijzigen. Je krijgt hier uitgebreid uitleg over van je projectmanager en we verzekeren dat je vervolgens zelfstandig de content van je website kunt beheren. Natuurlijk kan je ook na livegang terecht bij ons voor vragen. Maak hier kennis met de projectmanagers van a&m impact.

Een greep uit onze klanten:

Aanmelden nieuwsbrief
Sluit