Ontwerpen

Webdesign websites

Het functioneel ontwerp en de wireframes worden als input gebruikt voor het webdesign. Bij een webdesign worden de ideeën en functionaliteiten vertaald in een gedetailleerde visuele weergave. Hiermee weet je als klant exact hoe de website of mobiele app eruit komt te zien en kun je stakeholders/klanten al in een vroeg stadium om feedback vragen. Het webdesign is een belangrijk onderdeel van het gehele proces, aangezien we bij jouw potentiële klanten/gebruikers het juiste gevoel moeten creëren waarmee jouw doelstellingen behaalt gaan worden.

​Wireframes

Een wireframe is een bouwtekening van de website of applicatie en wordt gebruikt als hulpmiddel om onze ideeën te visualiseren. Het bevat onderdelen zoals navigatiemenu's, pagina indelingen en inhoud van de belangrijkste pagina's. Het bevat geen grafische elementen zoals kleuren, lettertypes, afbeeldingen etc. zodat we ons volledig kunnen focussen op de functionaliteiten, onderdelen, indeling en inhoud van de pagina's.

Functioneel ontwerp

We zien regelmatig dat je als organisatie nog niet exact weet wat je wilt, maar dat je gevoel zegt dat er iets is... In dit soort situaties is de eerste stap het uitwerken van een functioneel ontwerp. Hierbij vertalen wij de ideeën of het concept naar concrete functionaliteiten. Een goed functioneel ontwerp bespaart je uiteindelijk tijd (en dus geld) en voorkomt frustraties tijdens de uiteindelijke ontwikkeling. Het functioneel ontwerp biedt ook de mogelijkheden om een betere kostenbegroting en planning uit te werken, hiermee kunt u uw investering en terugverdientijd berekenen!

Technisch ontwerp

Wanneer we alle functionaliteiten in het functioneel ontwerp beschreven hebben, weten wij hoe dit technisch gerealiseerd dient te worden. Bij geavanceerdere oplossingen kan er een technische analyse uitgevoerd te worden, zodat wij gaan bepalen hoe en welke techniek het meest geschikt is. Hiermee minimaliseren wij de kans op mislukkingen en ongewenste verrassingen.‹ Terug naar het overzicht