Naar inhoud Naar navigatie

a&m impact nu officieel Magento partner

Het Magento Platform beschikt standaard al over een zeer uitgebreid pakket aan functionaliteiten en wordt wereldwijd zeer goed beoordeeld op zaken als gebruiksgemak en flexibiliteit. Gebruikers van Magento profiteren van een actieve community voor het leveren van uitbreidingen en ondersteuning. In tegenstelling tot veel andere open source software is Magento niet volledig afhankelijk van een vrijwillige achterban, maar is er ook een zogenaamd core-team binnen Magento wat zich bezighoudt met de doorontwikkeling van Magento.

Het is dus van groot belang dat wij als leverancier precies weten welke ontwikkelingen er aanstaande zijn. Als officieel Magento Partner hebben wij altijd toegang tot de laatste informatie vanuit Magento. Ook kunnen wij rekenen op ondersteuning in het aftersales traject of trainingen.

 

Voor u als klant kunt u er op rekenenen dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van Magento, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren in de te nemen keuzes.

 

Een greep uit onze klanten:

Aanmelden nieuwsbrief
Sluit